Naomi Gael haar nieuwe single 'Wanneer druppels van pijn


Naomi zingt ondanks haar jonge leeftijd van 19 jaar al ruim 9 jaar en heeft al een aantal singles uitgebracht. Toch ziet ze ‘Wanneer druppels van mij’ als haar eerste echte single waarmee ze haar naamsbekendheid wil vergroten. Het nummer is geschreven door Frank van Etten en zal ook op het Frank van Etten Record label verschijnen.

Enkele weken geleden was Naomi aanwezig bij TV opnamen van het muziekprogramma ‘De Euregiotap. ‘Ik zag Frank van Etten op het podium staan en hij gaf mij inspiratie.  Ik liep naar hem toe en vroeg of hij iets voor mij kon betekenen. Vervolgens werd er een afspraak gepland in z’n studio. Ik vertelde dat ik graag een lied wilde hebben welke gebaseerd was op mijn leven. Als geen ander tovert hij fantastische woorden uit z’n hoge hoed. De tekst kun je op verschillende manieren zien. Het kan over de liefde, maar ook over vriendschap gaan. ‘Wanneer druppels van mij’ is dan ook een erg gevoelig liedje. Frank weet precies de snaar te raken’, meent Naomi.

 

Vanaf heden verzorgt Frank van Etten ook het management van Naomi en zal ook zorgdragen voor de plugging en promotie. Meer info surf naar haar Facebookpagina.


Geplaatst door: Senseless070
Datum: 09 May 2017 13:45:57